Wij kennen de lokale markt in heel Nederland

Dynamis weet wat er speelt in alle markten, in alle segmenten en tot op lokaal niveau. De partners in Dynamis zijn echte lokale kennispartners: actief betrokken bij de omgeving waar zij wonen en werken. 

  • Sinds 1993 gezamenlijk actief op de markt 
  • Gecombineerde lokale, regionale en landelijke kennis, ervaring en netwerk met landelijke dekking en coördinatie met 40 regionale vestigingen
  • Kennisinstituut op het gebied van alle vastgoedgebieden en –segmenten, zowel op lokaal, regionaal en landelijk niveau

Actuele data en toekomstvisie

Sprekende Cijfers publiceert en duidt data over de woningmarkt, kantorenmarkt, bedrijfsruimtenmarkt, logistieke markt, winkelmarkt en beleggingsmarkt. Naast onze centrale researchafdeling vergaren, controleren en valideren meer dan 55 lokale researchers en makelaars van Dynamis de data. Zo proberen we de transparantie op de Nederlandse vastgoedmarkt te vergroten en u onderbouwd inzicht te geven.

Onze local heroes willen voor u de beste deal realiseren

Spraakmakende Transacties

Lees meer over de spraakmakende transactie van Dynamis en haar partners.

Lees meer

Meer info over de Dynamis partners?

Lees meer

Meer weten alle vakgroepen van Dynamis?

Adresgegevens Dynamis:

Orteliuslaan 5

3528 BA  Utrecht

telnr. 030 767 03 90

Bekijk ons aanbod

De partners in Dynamis zijn met 40 vestigingen altijd dichtbij. Bekijk het hele, landelijk aanbod van al onze partners. Van klein kantoor tot grote bedrijfshal. En van een winkelpand tot een logistieke hotspot.

  • Kopen
  • Huren
+
-

Bekijk de diensten van onze partners

Onze partners zijn actief op alle gebieden van de vastgoedmarkt. Van wonen en bedrijfsonroerendgoed tot taxaties en vastgoedconsultancy. Lokale bekendheden met landelijke dekking. 

Sprekende Cijfers Symposium

Terugblik
Op donderdag 16 februari jl. vond voor de vijftiende keer het Dynamis Sprekende Cijfers Symposium plaats op het ss Rotterdam.

Dynamis: Local heroes in heel Nederland

Dynamis
Orteliuslaan 5
3528 BA Utrecht 
030 -767 03 90
info@dynamis.nl