1920xauto_cc7b2fb7-0a06-4ded-92a8-49201ac5061f

De kracht van research

De kracht van research

Dynamis Research onderzoekt de Nederlandse vastgoedmarkt en legt de bevindingen vast. Door onze data durven we de markt onderbouwd en vaak eerder dan anderen te duiden. Daarnaast creëren we transparantie voor het vakgebied.

Sprekende Cijfers

Dynamis Research onderzoekt de Nederlandse vastgoedmarkt en legt de bevindingen vast in de Sprekende Cijfers rapportages. Met onze data en expertise zijn wij niet alleen in staat om de markt diepgaand te beschrijven, maar geven we ook onze visie op verschillende thema’s. Hiernaast dragen de rapportages bij aan transparantie in het vakgebied. Onze Sprekende Cijfers-publicaties geven inzicht in de verschillende vastgoedsectoren, zo publiceert Dynamis over de woningmarkt, kantorenmarkt, bedrijfsruimtemarkt, logistieke markt en winkelmarkt. Als aanvulling hierop worden relevante en actuele thema’s uitgediept in Marktscans. Jaarlijks organiseert Dynamis Research een symposium waarbij de actuele thema’s in een specifieke vastgoedsector worden belicht.

Landelijk en lokaal marktonderzoek

Als onderzoekers hechten wij veel waarde aan de kwaliteit en de volledigheid van onze data en daarom verzamelen wij zelf alle informatie over de diverse vastgoedmarkten in Nederland. Naast een centrale researchafdeling vergaren, controleren en valideren meer dan 35 lokale researchers en makelaars van Dynamis de data. Op die manier bent u verzekerd van de beste onderzoeken om zo een juiste vastgoedbeslissing te nemen.

Naast de publicaties adviseert Dynamis Research haar opdrachtgevers bovendien graag bij (strategische) vastgoedkeuzes. Dit kan zijn door monitoring, concurrentieanalyses, due diligence, haalbaarheidsanalyses en benchmarkanalyses.

Benieuwd wat Dynamis Research voor u kan betekenen? Of heeft u vragen over de vastgoedmarkt? Neem dan contact op met Rick van Zwet (Research Manager).

Bekijk alle Sprekende Cijfers rapportages in ons archief.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.