Humcoverstraat ong , 6231 JS, Meerssen

 • 820 m²
€ 250.000 k.k.
Nieuwsgierig naar deze woning?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

Aan de rand van Meerssen ligt dit ruime perceel van 820 m² met dubbele, geheel onderkelderde garage en een vrije ligging aan de achterzijde. Dit perceel biedt de mogelijkheid om een vrijstaande, levensloopbestendige woning te bouwen. LIGGING De Humcoverstraat is...

Toon meer

Kenmerken

Downloads

Aan de rand van Meerssen ligt dit ruime perceel van 820 m² met dubbele, geheel onderkelderde garage en een vrije ligging aan de achterzijde. Dit perceel biedt de mogelijkheid om een vrijstaande, levensloopbestendige woning te bouwen.

LIGGING
De Humcoverstraat is de verbindingsweg tussen Meerssen en Ulestraten. Het perceel ligt op ca. 10 minuten lopen van het bruisende centrum van Meerssen met een scala aan voorzieningen zoals winkels, een supermarkt, een basisschool, horecagelegenheden, en wandel- en recreatiefaciliteiten.
De bereikbaarheid is uitstekend, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Met de auto ben je in een mum van tijd op de A2 en de A76, waardoor je snel toegang hebt tot andere delen van Limburg.

OBJECT
Dubbele en onderkelderde garage van resp. ca. 34 m² en ca. 25 m², elk met een nokhoogte van ruim 5 m. De kelder is ca. 54 m² en heeft een hoogte van ca. 2,45 m. Zowel de garages als de kelder zijn voorzien van sectionaal poorten.

Er is een principeverzoek bij de gemeente Meerssen ingediend om een vrijstaande levensloopbestendige woning te bouwen op deze unieke locatie. De gemeente Meerssen heeft daar positief op gereageerd. Nadere informatie als ook de schetsen die zijn goedgekeurd door de Welstandscommissie van de Gemeente Meerssen kunt u opvragen via ons kantoor. De koper is zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning, alsook voor de aanleg van voorzieningen als water, elektra, riolering en CAI.

AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel circa 4 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 7 dagen na definitieve overeenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 250.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Woning type Woonhuis
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwvorm niet van toepassing

Locatie

Adres Humcoverstraat ong
Plaats Meerssen
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
 • Aan rustige weg
 • In woonwijk
 • Vrij uitzicht

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 820 m²

Indeling

Voorzieningen

  Energie

  Isolatie
   Verwarming

    Buitenruimte

    Tuin
    • Geen tuin
    Hoofdtuin geen tuin

    Bergruimte

    Voorzieningen
     Isolatie

      Parkeergelegenheid

      Garage
      • Geen garage
      Aantal garages 0
      Oppervlakte 0
      Faciliteiten

       Overig

       Huidig gebruik bouwgrond
       Huidige bestemming bouwgrond

       Ontdek de woning

       Humcoverstraat ong, 6231 JS, Meerssen

       Hier zult u wonen

       Humcoverstraat ong, 6231 JS, Meerssen

       Schaduwwijzer

       Nieuwsgierig naar deze woning?
       Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.