13668

Wonen

Thuisvoelen met Dynamis

Onze partners in Dynamis zijn echte local heroes. Lokale autoriteiten, die altijd in de buurt van de vestiging wonen, werken en leven. Zij weten wat er speelt

Waarom Dynamis? Local heroes: lokale kracht

Onze partners kennen de klanten van bijvoorbeeld het hockey- en voetbalveld en plaatselijke ontmoetingen. Ze werken niet alleen in hun regio, ze wonen en leven er ook. Het zijn lokale autoriteiten, die hun voelsprieten in de lokale vastgoedmarkt hebben uitstaan. En zijn dus altijd op de hoogte van wat er speelt.

13694
Onze local heroes willen voor u de beste deal realiseren

Het aanbod van onze partners

De partners in Dynamis zijn met 40 vestigingen altijd dichtbij. Bekijk het hele, landelijke aanbod van al onze partners. Van kleine tot grote woning of appartement en van nieuwbouwproject tot chalet of vrijstaand landhuis.

  • Kopen
  • Huren
+
-

De diensten van onze partners

Onze partners zijn actief op alle gebieden van de vastgoedmarkt. Van wonen en bedrijfsonroerendgoed tot taxaties en vastgoedconsultancy. Lokale bekendheden met landelijke dekking.

Kennis delen is onze kracht

Onze kennis over de woningmarkt delen we graag. Dat doen we door eigen rapportages, bijvoorbeeld over ontwikkelingen in landelijke en lokale woningverkoop. Zo blijft u bij over bijvoorbeeld fiscale aspecten, financiële zaken, regelgeving en erfpacht. En lees onze stukken over de ontwikkelingen op de woningmarkt.

35898

Thuisvoelen met Dynamis

Dynamis
Orteliuslaan 1000
3528 BD Utrecht
Tel: 030-307 89 00
dynamis@dynamis.nl

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.