De Brugwachter, Appartement A , 9422 AA, Smilde

  • 83 m² - 83 m²
€ 320.000 - € 320.000 v.o.n.
Assen
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

18 zeer duurzame en comfortabele appartementen in Smilde, welkom bij de Brugwachter! DE BOUW IS GESTART! NOG 1 APPARTEMENT BESCHIKBAAR - IS DIT UW NIEUWE THUIS? WAT TE DOEN BIJ VERDERE BELANGSTELLING? Heeft belangstelling in appartement - bouwnummer 4, neem dan...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 83 m² - 83 m²
Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Aantal kamers 3 kamers

18 zeer duurzame en comfortabele appartementen in Smilde, welkom bij de Brugwachter!

DE BOUW IS GESTART! NOG 1 APPARTEMENT BESCHIKBAAR - IS DIT UW NIEUWE THUIS?

WAT TE DOEN BIJ VERDERE BELANGSTELLING?
Heeft belangstelling in appartement - bouwnummer 4, neem dan contact met ons op en wij reserveren dit appartement vrijblijvend en kosteloos voor u. Vervolgens plannen wij een vrijblijvende afspraak in om het project en proces door te nemen met u.

Kijk voor alle documentatie op de projectpagina van: nieuwwonendrenthe.nl.

LOCATIE
Smilde, één van de dorpen in de gemeente Midden Drenthe, is een plek waar mensen met veel plezier wonen. Het wordt gekenmerkt door de Drentse Hoofdvaart die het dorp doorsnijdt, met lintbebouwing langs beide zijden. De Brugwachter heeft alles dichtbij: Een mooie natuur, een compleet winkelcentrum en uitgebreide zorgvoorzieningen. De appartementen liggen centraal in Smilde en de voorzieningen zijn om de hoek! De Brugwachter kijkt uit op de Drentse Hoofdvaart en daarom kunt u in de zomer lekker wegkijken naar de vaart.

Smilde ligt tussen Assen, Meppel, Beilen en Drachten. Al binnen 15 minuten sta je in het centrum van Assen. Langs de oostzijde van de Drentse Hoofdvaart ligt de provinciale weg direct langs het kanaal. Hier vind je ook busverbindingen naar Assen, Steenwijk, Diever, Heerenveen en Leeuwarden.

APPARTEMENTEN
Als u op zoek bent naar een luxe appartement op een prachtige locatie in Smilde, dan is De Brugwachter de perfecte keuze! Dit prachtige gebouw biedt 18 stijlvolle appartementen met volop wooncomfort. Bij De Brugwachter vindt u de veiligheid en het gemak van een appartement, een eigen plekje en volop privacy in een kleinschalig gebouw.

De appartementen hebben een ruime woonkamer/keuken met aangrenzend een berging waar ook de technische apparatuur geplaatst is. Daarnaast is het voorzien van twee slaapkamers, badkamer en separaat toilet.

Het appartementengebouw past perfect in het straatbeeld. Het heeft een eigentijdse, frisse uitstraling. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval in de appartementen maar tegelijkertijd ook voor een heerlijk uitzicht over de Drentse Hoofdvaart.

Alle appartementen hebben een eigen overdekte parkeerplaats en een ruime buitenberging op het groene achterterrein. Op de begane grond hebben de appartementen een eigen terras. Zo hebt u niet het omkijken naar een eigen tuin, maar nog wel een echte ‘tuinbeleving’. Op de verdiepingen hebben de appartementen een ruim balkon aan de vaartzijde.

DUURZAAMHEID
De Brugwachter biedt niet alleen een fijn thuis, maar ook een duurzame en gezonde leefomgeving. De appartementen worden gebouwd volgens de laatste energienormen. Voor alle appartementen geldt dan ook:

- Gasloos;
- Zeer energiezuinig;
- Optimaal geïsoleerd;
- Standaard voorzien van vloerverwarming/-koeling;
- Aluminium buitenkozijnen.

PROJECTPAGINA
Heeft u interesse voor nieuwbouw in Smilde en wilt u graag op de hoogte gehouden worden van dit nieuwbouwproject? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief op NieuwWonen Drenthe of neem contact op met de verkopende makelaar voor meer informatie.
Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 320.000 - € 320.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Soort dak Samengesteld dak
Aantal eenheden 18

Locatie

Plaats Smilde

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 83 m² - 83 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 3 kamers waarvan 2 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
  • zonneterras

Bergruimte

Schuur/berging Vrijstaand hout
Voorzieningen
  • voorzien van elektra
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • carport
  • parkeerplaats

Ontdek de woning

De Brugwachter, Appartement A, Smilde
Assen
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Bouwnummers

De Brugwachter, Appartement A, bouwnummer: 4, Smilde
De Brugwachter, Appartement A, bouwnummer: 4, Smilde
Bekijk alle afbeeldingen
Verkocht onder voorbehoud
De Brugwachter, Appartement A, bouwnummer: 4
9422 AA, Smilde

€ 320.000 V.o.n.

  • 3 kamers