Blom Klaaswaal, Twee-onder-een-kapwoning , 3286, Klaaswaal

 • 157 m² - 172 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Tuindorp in de polder Klaaswaal wordt gekenmerkt door een veelheid aan architectuur-stijlen. Bij de nieuwe wijk Blom ligt het accent voor de bebouwing op eenduidigheid en samenhang. Blom krijgt een vriendelijk en dorps karakter waarbij de bebouwing is ingepast in...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 157 m² - 172 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Tuindorp in de polder
Klaaswaal wordt gekenmerkt door een veelheid aan architectuur-stijlen. Bij de nieuwe wijk Blom ligt het accent voor de bebouwing op eenduidigheid en samenhang. Blom krijgt een vriendelijk en dorps karakter waarbij de bebouwing is ingepast in een schitterende groene omgeving. Klaaswaal heeft een rijke (bouw)historie waarbij liefde voor het ambacht en aandacht voor het detail heel kenmerkend is. Met name de bebouwing op of aan de historische
linten en in de oude dorpskern zijn rijk gedetailleerd, vaak met lokale stijlelementen. Deze historische bebouwing vormt de basis voor de in het midden van het plangebied gelegen woningen. Aangeduid als ‘lint’. Een eigentijdse vertaling van de historische details in nieuwe stijlelementen vormen hier, samen met mooie horizontale accenten, een basis voor de architectuur. De woningen zijn uniek maar vormen binnen de bouwvolumes een duidelijk geheel. In combinatie met de mooie hagen krijgt Blom het karakter van een tuindorp.

De eerste fase van Blom bestaat uit 31 woningen:
6 benedenwoningen, 6 bovenwoningen, 13 rijwoningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen.
De omgeving wordt ingericht met speel- en ontmoetingsplekken en volop groen. Een prachtige plek om te wonen en te leven!

Duurzaam en comfortabel
De beneden en bovenwoningen worden uitgevoerd als een zogenaamde energie neutrale woning. Daarnaast worden alle rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen uitgevoerd als nul-op-de-meter-woning. Dit houdt in dat de woning over het jaar heen voor woning gebonden gebruik (verwarming, warm water) én normaal huishoudelijk gebruik (apparaten, verlichting etc.) net zoveel energie verbruikt als dat er door de woning wordt opgewekt. De woningen zijn uitgerust met verschillende duurzame installaties. Deze installaties, waaronder zonnepanelen (PV-panelen), een balansventilatie met warmteterugwinning (WTW) en een lucht- of bodemwarmte-pomp zorgen voor een lage energierekening én dragen bij aan een comfortabel en gezond binnenklimaat. Daarnaast worden de woningen gasloos opgeleverd.

Twee-onder-een-kapwoning
In de twee-onder-een-kapwoningen is het genieten van de ruimte in de woning en de rust in je diepe tuin. De woningen zijn gelegen aan de rondweg met aan beide zijde bomen, wat het wonen in het groen nog eens extra benadrukt. De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. Er zijn twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een garage. Bouwnummer 28 is extra diep en is voorzien van een dwarskap. Hierdoor is deze woning extra ruimtelijk en licht.

- Aantal: 4
- Woonoppervlakte circa 157 tot 172 m2
- Perceeloppervlakte circa 370 tot 391 m2
- Tuindiepte circa 14 tot 16 meter
- Aangebouwde stenen garage
- Nul-op-de-meter
- Voorzien van bodem/ water warmtepomp, zonnepanelen, balansventilatie met warmteterugwinning en gasloos

Planning
We verwachten nog dit jaar in verkoop te gaan met de eerste fase van Blom. Deze planning is nog afhankelijk van de bestemmingsplanprocedure die nu loopt. Meld je via de projectwebsite aan voor de nieuwsbrief en we houden je automatisch op de hoogte!

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 33

Locatie

Plaats Klaaswaal

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 370 m² - 391 m²
Woonoppervlakte 157 m² - 172 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • achtertuin
 • voortuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • aangebouwd steen
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.