De Akkerranden fase 3, Eengezinswoning Bolderik , 3227 AJ, Oudenhoorn

 • 117 m² - 120 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Deze ideale tussenwoning met een woonoppervlakte van circa 117 m2 en staan in 2 blokjes van 5 woningen met uitzicht op De Brink. Het is een fraaie huizenrij met verschillende detail in de gevel. Met een woonkamer van circa 4,80 breed, 3 slaapkamers op de 1e...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 117 m² - 120 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

Buurtstatistieken

Deze ideale tussenwoning met een woonoppervlakte van circa 117 m2 en staan in 2 blokjes van 5 woningen met uitzicht op De Brink. Het is een fraaie huizenrij met verschillende detail in de gevel. Met een woonkamer van circa 4,80 breed, 3 slaapkamers op de 1e verdieping én een ruime zolder, is deze woning ideaal voor z’n tweetjes of voor jonge gezinnen met een kindje (op komst)! Iets voor jullie?

Ga je mee naar binnen?
Via de deur in de hal kom je in de woonkamer en keuken. De keuken is aan de voorzijde van het huis opgesteld in een hoek. De woonkamer is lekker licht en ruim. Via de deur in achtergevel loop je door naar de tuin. Hier kun je even lekker neerploffen in de loungebank om na een drukke dag alles van je af te laten glijden.

Veel mogelijkheden
Een verdieping hoger zijn er 3 slaapkamers en een ruime badkamer. De zolder is vrij in te delen. Maak je van deze ruimte speelkamer, hobbyruimte of een kantoor?

Energieneutraal wonen
De woningen in De Akkerranden zijn energieneutraal, oftewel zeer energiezuinig, en klaar voor een gasloze toekomst. De woningen krijgen zonnepanelen, vloerverwarming en een bodemwarmtepomp in eigendom.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 31

Locatie

Plaats Oudenhoorn

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 124 m² - 234 m²
Woonoppervlakte 117 m² - 120 m²

Indeling

Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Buurtstatistieken

  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.