Lloyd Yard, Penthouses , 3024 WH, Rotterdam

 • 102 m² - 156 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

LLOYD YARD ROTTERDAM Je komt thuis aan de Maas. Op een historische plek in een havenstad met een grote toekomst. Je tuiniert, schommelt, borrelt, speelt en geniet aan de Maas. Dit is jouw buurt, dit is jouw droom, dit is jouw heerlijke leven aan de Maas. Welkom...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 102 m² - 156 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

Buurtstatistieken Schiemond

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

LLOYD YARD ROTTERDAM

Je komt thuis aan de Maas. Op een historische plek in een havenstad met een grote toekomst. Je tuiniert, schommelt, borrelt, speelt en geniet aan de Maas. Dit is jouw buurt, dit is jouw droom, dit is jouw heerlijke leven aan de Maas.

Welkom in Lloyd Yard, misschien wel het fijnste plekje van Rotterdam om te wonen.

Hoe lekker is het om te wonen in een omgeving waarin bloemen en planten de blikvangers zijn. Waar je schommelend in het Maasvenster boten ziet komen en gaan. En waar je je groene vingers aan het werk kunt zetten in een moestuin met verse groenten en kruiden. De unieke gemeenschappelijke buitenruimtes in Lloyd Yard laten iedere bewoner genieten van de zon, rust, frisse lucht en het uitzicht.

NIEUWBOUW
De één wil een townhouse met genoeg ruimte voor de kinderen, een werkkamer en een rustig plekje om een boek te lezen. De ander wil een appartement dat past in het fast lane city life. En ook jij hebt zo jouw eigen woonwensen die je kunt vervullen in Lloyd Yard. Je vindt er appartementen, tweelaagse appartementen, penthouses en townhouses. Als duurzame koop- of huurwoning, in prijsklassen die tegemoetkomen aan de wensen van singles, starters, doorstromers en families.

PENTHOUSES
Leven in het licht. Wonen in een zee van ruimte. Genieten van een uitzicht dat je nergens anders beleeft. Op de bovenstaande verdiepingen van Lloyd Yard vind je de zeven penthouses die een nieuwe dimensie aan ruimtelijkheid geven. Je woont op de bovenste verdieping van het gebouw en geniet dus 24 uur per dag van een weidse blik over de Maas. Vanuit je woning én vanaf je balkon. De penthouses variëren van 102 m² tot en met 156 m² en hebben een verdiepingshoogte van maar liefst 5,3 meter. De tweelaagse penthouses hebben nog een tweede verdiepingshoogte van 2,9 meter. Wil je meer vierkante meters? Aan de penthouses kunnen volledige insteekvloeren toegevoegd worden.

EENLAAGSE PENTHOUSES
De vijf eenlaagse penthouses in Lloyd Yard lopen in woonoppervlakte uiteen van 105 m² tot en met 156 m² en hebben drie of vier kamers. De verdiepingshoogte van de penthouses bedraagt circa 5,3 meter. Dit maakt het mogelijk om een insteekvloer te plaatsen en twee lagen van circa 2,7 meter te realiseren. De eenlaagse penthouses in het Lloydblok bevinden zich op de negende verdieping, degene in het Maasblok op de zesde verdieping.

TWEELAGSE PENTHOUSES
Op de vijfde en zesde verdieping van het Maasblok bevindt zich een tweelaags penthouse met vijf kamers en circa 129 m² woonoppervlak. Op de achtste en negende verdieping van het Lloydblok bevindt zich een tweelaags penthouse met twee tot drie kamers en circa 102 m² woonoppervlak. De verdiepingshoogte bedraagt voor beide penthouses circa 2,9 + circa 5,3 meter. Ook in de tweelaagse penthouses is het mogelijk om een volledige insteekvloer toe te voegen en twee lagen van circa 2,7 meter te realiseren.

LOCATIE
Aan de Rotterdamse Lloydpier is de havenhistorie voelbaar. Het is de plek waar eens schepen vertrokken naar het Verre Oosten en waar loodsen en pakhuizen het stoere straatbeeld bepaalden. Het uitzicht over de Maas is gigantisch, de sfeer is groots. En dat op fietsafstand van het Scheepvaartkwartier, historisch Delfshaven en het centrum; Rotterdamser kan het bijna niet worden.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 92

Locatie

Plaats Rotterdam

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 102 m² - 156 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers

Website

Buitenruimte

Tuin
 • zonneterras

Bergruimte

Schuur/berging Inpandig
Voorzieningen
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • parkeerkelder
  • parkeerplaats

  Buurtstatistieken Schiemond

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie