Meesters van Apeldoorn Mulo, Stadsvilla's , 7311 AA, Apeldoorn

 • 190 m² - 265 m²
€ 1.100.000 - € 1.650.000
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

5 Meesterlijke stadsvilla's Duurzaam wonen in een rijksmonument De oude Koningin Wilhelminaschool (bouwjaar 1904) op de hoek Kerklaan - Van Huutstraat wordt omgetoverd tot een 'hier moet ik wonen'-plek! Van binnen zo goed als nieuw, maar zonder afbreuk te doen aan de...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 190 m² - 265 m²
Aantal kamers 1 kamers

Buurtstatistieken Binnenstad

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

5 Meesterlijke stadsvilla's
Duurzaam wonen in een rijksmonument
De oude Koningin Wilhelminaschool (bouwjaar 1904) op de hoek Kerklaan - Van Huutstraat wordt omgetoverd tot een 'hier moet ik wonen'-plek! Van binnen zo goed als nieuw, maar zonder afbreuk te doen aan de rijke historische waarden van het gebouw.

De lokalen, gymzaal, andere schoolruimten en de voormalige directeurswoning worden getransformeerd tot vijf royale stadsvilla’s. De stadsvilla's variëren in woonoppervlakte van circa 190 tot en met 265 m². Dankzij de hoge ramen en plafonds meer dan 4 meter) ervaar je het luxe gevoel van ruimte. De buitenzijde van het Rijksmonument blijft zoveel mogelijk in tact, waaronder bijvoorbeeld de rijkversierde entree, een glas-in-loodvenster, de dakkapellen, en gedetailleerde kozijnen. Zo beleef je het wooncomfort van nu in de sfeer van weleer.

Comfortabel en energiezuinig
De stadsvilla’s kenmerken zich door eigentijds wonen in een historisch jasje. Bij de transformatie naar 5 stadsvilla's streven wij grote ambities na, ook daar waar het gaat om duurzaamheid. Zo worden de villa’s volledig gasloos en krijgen ze een individuele warmtepomp dat gebruik maakt van aardwarmte, in combinatie met vloerverwarming op de begane grond en de verdiepingen. Hierdoor kan de vloerverwarming verwarmen in de winter en koelen in de zomer. Op het dak van villa 3 en 4 worden collectieve zonnepanelen geplaatst. En dat realiseren we zonder in te leveren op de historische kwaliteiten van het rijksmonument.

Volop ruimte voor eigen woonwensen
De monumentale stadsvilla’s bieden een zee aan ruimte en volop inval van daglicht dankzij hoge plafonds en ramen. De twee villa’s aan de Kerklaan beschikken over drie woonlagen. De drie stadsvilla’s aan de Van Huutstraat beschikken over twee woonlagen en een zolder. Deze zolder is bereikbaar met een inspectieluik. Met in totaal vier tot zelfs acht kamers bieden ze volop ruimte om al je woonwensen te realiseren.

Meesterlijke Stadsvilla's: Welke past bij jou?
Wil jij graag stedelijk wonen, maar wel met volop leefruimte en dicht bij natuur en groen? De Meesters van Apeldoorn biedt vijf stadsvilla’s in een Rijksmonument omringd door parken en parkjes. Stedelijk wonen, met het voorrecht van twee eigen afgesloten parkeerplaatsen op een afgesloten parkeerterrein midden in het centrum!

Buitenleven in de binnenstad
De stadsvilla’s beschikken over heerlijke buitenruimtes in de vorm van een tuin, en/of dakterras. Zo haal je in hartje centrum het buitenleven binnen.

Parkeren
Wonen in het centrum en toch je auto voor de deur! Elke stadsvilla beschikt over twee eigen parkeerplaatsen en een ruime berging van ca. 11 m2.

Planning
De komende maanden staan in het teken van de verkoopvoorbereiding. Naar verwachting starten wij in maart/ april met de verkoop van de 5 stadsvilla's. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je in! Dan houden wij je, via de nieuwsbrief, op de hoogte van de voortgang en de ontwikkelingen rondom deze bijzondere transformatie.

Wij kunnen ons voorstellen dat je heel benieuwd bent naar een indicatie van de koopsommen. De koopsommen zijn nog niet definitief vastgesteld maar zullen naar verwachting variëren van € 1.100.000,- tot en met € 1.650.000,- vrij op naam.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 1.100.000 - € 1.650.000
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Soort dak Samengesteld dak
Materiaal van dak
 • pannen
Aantal eenheden 5

Locatie

Plaats Apeldoorn

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 310 m² - 778 m²
Woonoppervlakte 190 m² - 265 m²

Indeling

Aantal kamers 1 kamers

Buitenruimte

Tuin
 • achtertuin
 • zonneterras

Bergruimte

Schuur/berging Vrijstaand hout
Voorzieningen
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Buurtstatistieken Binnenstad

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Ontdek de woning

  Meesters van Apeldoorn Mulo, Stadsvilla's, Apeldoorn
  Meesters van Apeldoorn Mulo, Stadsvilla's, Apeldoorn
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie