Waterfront de Veene, Bouwkavel , 4264, Veen

 • 1 m² - 1 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Het project Waterfront De Veene is gesitueerd aan de Maasdijk in Veen. Het prestigieuze woonprogramma bestaat uit 26 kavels eigen grond met een oppervlakte vanaf 654 tot 1.369 m2. De kavels hebben een insteekhaven of een aanlegsteiger met een directe verbinding...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 1 m² - 1 m²
Aantal kamers 1 kamers

Het project
Waterfront De Veene is gesitueerd aan de Maasdijk in Veen. Het prestigieuze woonprogramma bestaat uit 26 kavels eigen grond met een oppervlakte vanaf 654 tot 1.369 m2.

De kavels hebben een insteekhaven of een aanlegsteiger met een directe verbinding naar de Afgedamde Maas. De koper van een bouwkavel kan samen met een architect, aannemer en adviseur(s) een woning laten bouwen.

De locatie
De locatie is voor Randstad begrippen uniek. Wonen aan het water in het Brabantse land. Rust en privacy zijn slechts enkele kwaliteitskenmerken voor het wonen op deze prachtige locatie. De kavels zijn gesitueerd aan de Maasdijk, een typische Hollandse dijk met goede aansluiting, via provinciale wegen op de A2, A15 en A27. Daardoor zijn plaatsen als ’s-Hertogenbosch, Utrecht, Dordrecht en Rotterdam goed bereikbaar.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 5

Locatie

Plaats Veen

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 654 m² - 1369 m²
Woonoppervlakte 1 m² - 1 m²

Indeling

Aantal kamers 1 kamers

Buitenruimte

Tuin
 • tuin rondom

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.