9423

Go To Expo start over:


Van 5 t/m 9 oktober fietsten medewerkers van Dynamis van Heerlen naar de Expo in München. Het team fietste 200 kilometer per dag. De fakkel uit het Dynamis-logo gaven ze aan elkaar door. De hele opbrengst van deze sponsoractie ging naar het Leontienhuis. U kunt nog tot en met 31 oktober doneren.

Over "Go to Expo"

Het is gelukt! De fakkel is bij de EXPO in München gegeven aan het Vrijheidsbeeld op de stand van Holland Property Plaza. De opbrengst van deze actie voor het Leontienhuis maken wij binnenkort bekend.

------------------------------------------------------
Van 5 t/m 9 oktober fietsen medewerkers van Dynamis locatie Heerlen naar de Expo in München. Het team fietst 200 kilometer per dag. De fakkel uit het Dynamis-logo nemen ze mee tijdens deze tour. De hele opbrengst van deze sponsoractie gaat naar het Leontienhuis.

Jeroen Kroondijk, directeur Dynamis: “Al jaren gaat Dynamis naar de Expo in München, en dit jaar wilden we er iets bijzonders van maken. Al snel dachten we aan het Leontienhuis. Wij hebben dit huis, een verbouwde boerderij voor mensen met een eetstoornis, eerder dit jaar duurzaam getaxeerd. Daarbij hebben we natuurlijk gelet op het fysieke gebouw, maar juist ook op de zorg en de beleving. Nu willen we met deze actie graag iets doen voor het bijzondere huis en de bewoners.”

Benieuwd wie er aanwezig zijn op de Expo?

Vanuit Dynamis en haar partners zijn wij vertegenwoordigd op de Expo. Diverse sponsoren zijn ook aanwezig op de Expo. Maak alvast vooraf een afspraak zodat u elkaar kunt treffen op de Expo in Munchen.

Over Dynamis: Local heroes in heel Nederland

Dynamis weet wat er leeft. Al bijna 25 jaar is Dynamis succesvol in de vastgoedmarkt. In alle vastgoedlijstjes staan we structureel hoog, vaak in de top 5. Dit komt door onze lokale betrokkenheid.

Dynamis is de overkoepelende, landelijke fullservice-organisatie voor onze 13 vastgoedpartners en de 40 vestigingen door heel Nederland. Wij faciliteren onze partners op het gebied van research, kennisdeling, marketing en landelijke naamsbekendheid. Daarnaast begeleiden we opdrachtgevers bij hun landelijke vastgoedvraagstukken

8665
8667

Het Leontienhuis

Vanuit haar eigen ervaring met eetstoornissen en om vanuit die ervaring anderen te helpen, heeft Leontien Zijlaard-van Moorsel in 2008 de Stichting Leontien Foundation opgericht met als doel de strijd aan te gaan tegen eetstoornissen, op weg naar een gezonde toekomst. Na jarenlang vanaf ‘de keukentafel’ thuis mensen te hebben geholpen, was de grote droom van Leontien de realisatie van een inloophuis voor mensen met een eetstoornis. Een plek waar een luisterend oor wordt geboden, waar iedereen met haar of zijn verhaal terecht kan. Met financiële steun van fondsen, bedrijven, particulieren, is deze droom drie jaar geleden werkelijkheid worden en is een paar jaar geleden gestart met de hulp aan deze groep mensen en hun naasten onder leiding van een professional en een groep getrainde vrijwilligers/ervaringsdeskundigen. De locatie; een monumentale boerderij Nooit-gedacht in de gemeente Zuidplas; het Leontienhuis.

8657
8659

Sponsoren van de Go to Expo actie

Namens het Leontienhuis danken wij alle sponsoren voor hun donaties.

Alle sponsoren hebben hun eigen verhaal om een bijdrage te leveren aan het Leontienhuis. Lees hun motivaties en laat u inspireren. Rechts ziet u onze shirtsponsor.

8661
8663

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.