Linck in de Binck, Advanced Residence , 2516 CC, 's-Gravenhage

 • 103 m² - 129 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

LINCK IN DE BINCK START VERKOOP Op donderdag 18 november gaan de 77 lofts, appartementen en sky houses van Linck in verkoop. Jeeeeeee! Dus pak je agenda, blok 18 november en krabbel er met grote letters START VERKOOP LINCK bij. Alle verkoopstukken staan op 18...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 103 m² - 129 m²
Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Aantal kamers 3 kamers

Buurtstatistieken Binckhorst

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

LINCK IN DE BINCK

START VERKOOP Op donderdag 18 november gaan de 77 lofts, appartementen en sky houses van Linck in verkoop. Jeeeeeee! Dus pak je agenda, blok 18 november en krabbel er met grote letters START VERKOOP LINCK bij.

Alle verkoopstukken staan op 18 november om 15.00 uur online en vanaf dan kun je je dus online inschrijven op de projectwebsite voor een woning in Linck. Je kan max. 6 voorkeuren opgeven en nee, dat hoeft niet allemaal op die 18e november. De inschrijving duurt tot en met dinsdag 30 november 15.00 uur dus je hebt tot die tijd om je in te schrijven. Ook plannen we nog een moment waarop je je vragen aan het team kunt stellen. Wordt vervolgd!

Op een van de tofste plekjes in de Binckhorst aan de Fokkerhaven komt Linck in de Binck: 77 lofts, appartementen en maisonnettes. Zomaar een appartementengebouw? Nope! Linck wordt méér dan alleen wonen. Er is ruimte op de begane grond voor horeca en ook komen er werkplekken voor kleine ondernemers.

De Binckhorst, de plek in Den Haag die volop in beweging is en dat ook nog wel even zal blijven. Stoer, industrieel en
met een rafelrandje. Je woont er niet in het meest aangeharkte deel van de stad en juist dát maakt het tof! Een stuk Den Haag dat dus niet doorsnee is maar waar het zeker nu al leeft.

Er zijn veel verschillende woningtypes maar wel hebben ze één ding gemeen. Allemaal hebben ze ramen die naar buiten zijn gericht, naar de stad. In ons vak spreken we vaak over`eyes on the street', contact met wat er buiten gebeurt. Dat is hier heel goed gelukt. Maar in Linck is er daarnaast nog iets bijzonders. Je kan hier als het ware spreken over een `eyes on the atrium'. Je vindt hier namelijk ook een aantal puien die naar binnen kijken, het atrium in.

Dwars door het gebouw loopt het atrium. Ogen dicht en zie het volgende voor je... Een groene binnenwereld die van de begane grond tot aan de bovenste verdieping omhoog strekt. Het atrium vertakt op verschillende plekken in het gebouw naar de binnentuinen, de zogeheten tuinpockets: groene ruimten waaraan de woningen liggen. Een plek om 's ochtends met een kop koffie te genieten van het uitzicht over Den Haag of een praatje te maken met je buren.

Linck wordt natuurinclusief. De gedachte hierachter is dat we een gebouw maken en daarmee iets wegnemen van de natuur. Door Linck natuurinclusief te bouwen doen we een poging om ook weer iets terug te geven. Simpel gezegd gaan we ervoor zorgen dat dieren en planten hun plekje in het gebouw kunnen vinden. Samen met gespecialiseerde bedrijven zijn we aan de slag gegaan om natuur en gebouw met elkaar te verbinden.

In Linck komen 77 woningen verdeeld over vier verschillende woningtypen en bijna niet één plattegrond is hetzelfde. Lofts, ruime hoekappartementen, Sky Houses en woningen aan een groene binnentuin. Van super efficiënte lofts van 51 m2 tot maisonnettes van 141 m2, allemaal met een balkon, loggia of dakterras. En alle woningen worden opgeleverd met een keuken én badkamer.

ADVANCED RESIDENCES
Hier vind je loft kwaliteiten gemixt met het comfort van een 'gewoon' appartement, zoals bijvoorbeeld afgesloten slaapkamers. Dus toch industrieel maar ook fijne indelingen en lekker veel ruimte.
Grote woonkamer, check! Twee slaapkamers, check! En in sommige gevallen zelfs ruimte voor een extra studiekamer. De Advanced Residences vind je op de hoeken van het gebouw en hebben vooral op de bovenste verdiepingen grotere buitenruimtes.

PARKEREN
In de Trekvlietzone wordt geparkeerd op centrale plekken, om zo efficiënt mogelijk om te gaan met de ruimte in het gebied én de straten vrij van geparkeerde auto's te houden. Linck heeft dan ook géén eigen parkeergarage, maar grenst wel direct aan BinckPark. Hier kunnen bewoners van Linck niet alleen parkeren, maar ook hebben zij toegang tot het grote dakpark bovenop de garage. Als bewoner van Linck kan je hier een parkeerabonnement afsluiten (1 auto max) tegen een gunstig tarief. Een abonnement houdt in dat er geen vaste plekken te huur zijn in de garage, maar dat het recht om in de garage te parkeren wordt verhuurd. En goed om te weten: als bewoner van Linck hoef je niet buitenom naar je woning te lopen, je kunt namelijk direct vanuit de parkeergarage oversteken naar Linck en vanaf daar loop je zo naar huis.

Ben je ook zo enthousiast over Linck en benieuwd naar de verdere ontwikkeling van Linck? Laat dan je gegevens achter op de projectwebsite en wij houden je op de hoogte.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 77

Locatie

Plaats 's-Gravenhage

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 103 m² - 129 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 3 kamers waarvan 2 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Buurtstatistieken Binckhorst

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.