Diensten

Diensten

Diensten

Dynamis dienstverlening

Vastgoeduitdagingen zijn er in vele vormen. Dynamis biedt een breed scala aan vastgoeddiensten voor haar klanten. Voor kantoren, woningen, winkels, bedrijfspanden en logistiek vastgoed ondersteunen wij u met aan- en verkoop begeleiding, taxaties, beheer, financiële diensten en aan- en verhuur. In heel Nederland vindt u bij onze lokale partners de professionals die u met kennis en expertise ondersteunen.

Diensten

Bedrijfsonroerendgoed

Dynamis makelaars die zich richten op de verkoop of verhuur van bedrijfsonroerendgoed, kunnen rekenen op de kennis en ervaring van hun collega’s in heel Nederland. Op basis van onze eigen transactiegegevens en externe data waarover wij kunnen beschikken, heeft Dynamis het meest uitgebreide en betrouwbare referentiekader in dit segment. Met een landelijke spreiding hebben onze professionals bovendien toegang tot een groot netwerk van beleidsbepalers, gebruikers, eigenaren, ontwikkelaars en bouwbedrijven. Daarom is Dynamis voor het kantoren segment de beste keuze!

Zoekt u een geschikte kantoorlocatie voor uw onderneming of wilt u meer weten over onze visie op trends en ontwikkelingen in dit segment, neem dan contact op met onze vakgroep voorzitter: Mike Hoffman.

Mike Hoffman

mike@hrs.nl
06 - 13 14 20 30​​​​​​​

Diensten

Wonen Particulier

Onze partners kennen hun klanten als stads- of dorpsgenoten uit hun eigen regio. Ze werken niet alleen bij elkaar in de buurt, ze wonen en leven er ook. Het zijn lokale professionals met voelsprieten in de lokale vastgoedmarkt en zijn dus altijd op de hoogte van wat er speelt. Met 50 vestigingen door heel Nederland zijn wij altijd dichtbij. Bekijk hier het aanbod van onze partners.

De regionale verschillen in de woningmakelaardij in Nederland zijn enorm. Het delen van lokale kennis tussen onze partners in nieuwbouw en de bestaande woningbouw is de basis van het succes van Dynamis. Een continu proces van evaluatie en innovatie zorgt ervoor dat wij onszelf blijven ontwikkelen om onze klanten te voorzien van excellente dienstverlening. Dit maakt dat Dynamis als de gedegen marktpartij in Nederland gezien wordt. Wilt u meer weten over onze visie op wonen, neem dan contact op met onze vakgroep voorzitter: Marius Don.

Marius Don RM RT

don@molenbeek.nl
06 13 63 19 60

Diensten

Wonen Zakelijk

In het segment Wonen Zakelijk richten wij ons op overheden, beleggers, corporaties en ontwikkelaars van (nieuwbouw)woningcomplexen. In tegenstelling tot particuliere eigenaren adviseren wij deze klantgroep vanuit een zakelijk perspectief. De vastgoedvraag is immers heel anders en dus stemmen wij onze dienstverlening daaropaf. Dynamis heeft een groot netwerk onder regionale en landelijke opdrachtgevers in deze markt.

De partners van Dynamis ondersteunen hun opdrachtgevers met de verkoop en verhuur van nieuwbouwwoningen, uitponden van huurwoningen, marktadvies met betrekking tot diverse woningmarkt vraagstukken en aan en verkoop van beleggingswoningen. Samenwerking tussen de partners resulteert in één groot landelijk en regionaal netwerk waarin kennis en expertise gedeeld wordt, om uiteindelijk onze opdrachtgevers optimaal te kunnen bedienen. Wilt u meer weten over onze visie op zakelijk wonen, neem dan contact op met onze vakgroep voorzitter: Maarten Muller.

Maarten Muller

06 260 844 28
muller@bmvmakelaars.nl

Diensten

Winkels

De Dynamis winkelprofessionals bieden diensten aan op het gebied van: huur en verhuur, aan- en verkoop, huurprijsherziening, taxaties, expansie- en contractmanagement. Daarnaast volgen ze in samenwerking met onze researchafdeling de sterk wijzigende ontwikkelingen in de Retail- en winkelsector. Op basis van ons landelijk netwerk van kennis en ervaring geven wij onze klanten adviezen waar ze iets mee kunnen. Bovendien creëren wij met onze regio specifieke researchrapporten, een visie over de ontwikkelingen in de Retail- en winkelmarkt.

Op die manier helpen wij onze klanten met het identificeren van kansen en mitigeren van risico's. Wilt u meer informatie over de Retail- en winkelsector, neem dan contact op met onze vakgroep voorzitter: Eva Olde Rikkert .

Eva Olde Rikkert RMT

038 4 222 222
evaolderikkert@rodenburg.nl

Diensten

Logistiek

Dynamis Logistiek bouwt aan de aanwezigheid van Dynamis partners op zo veel mogelijk logistieke hotspots in Nederland. Bij de diverse kantoren is een team met specialistische kennis van logistiek vastgoed aanwezig. Door de sterke samenwerking tussen de leden van dit team, kunnen wij inspelen op de laatste marktontwikkelingen en onze klanten snel en adequaat bedienen. Daarnaast zijn onze Dynamis logistiek vastgoedspecialisten continu scherp op de hoogte van de lokale marktkennis en de vraag en het aanbod op/binnen de regionale en landelijke vastgoedmarkt.

Dit team houdt zich bezig met taxaties, beleggingen en huisvestingsvraagstukken op logistiek vastgoedgebied. Wilt u meer weten over logistiek vastgoed, neem dan contact op met onze vakgroep voorzitter: Jeroen van der Meer.

Jeroen van der Meer

j.vd.meer@ooms.com
088 42 40 179

Diensten

Taxaties

Met ruim 125 gecertificeerde taxateurs, verspreid over de 38 vestigingen door heel Nederland is Dynamis met recht dé partij voor landelijke taxatieopdrachten. Hierbij lopen we voorop voor wat betreft duurzaamheid. Duurzaamheid heeft niet alleen de toekomst, maar ook waarde. Dynamis Taxaties maakt die waarde voor u inzichtelijk, helder en vooruitstrevend. Ook bij complexe en omvangrijke taxaties. Van kantoren, zorgvastgoed en woningcomplexen tot logistiek, winkelcentra en industrie. We initiëren, coördineren en voeren landelijke taxatieopdrachten uit voor onze uiteenlopende klanten, o.a. Financiers, gebouweigenaren, beleggers en investeerders.

Dynamis Taxaties Nederland B.V. onderscheidt zich van andere taxateurs op het gebied van duurzaamheid en regionale expertise gecombineerd met landelijk volume en afspraak is afspraak!

Alle Dynamis partners hebben een sterke positie in de eigen regio, Hierdoor zijn wij goed bekend met de lokale markt en lopen wij voor op onze concurrenten. Onze uniforme werkwijze draagt bij aan transparante taxaties voor onze klanten, hoe complex de waardebepalingen ook zijn. We zien een groeiende vraag naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame taxaties. Daarnaast neemt de complexiteit van de waardebepaling toe.

Dynamis Taxaties Nederland is de voorloper in de veranderende markt als het gaat om hoogwaardig, eenduidig en duurzaam taxeren. We zijn een landelijke partij met sterke regionale kennis en weten wat er in uw regio speelt. Al onze gecertificeerde taxateurs zijn sterk betrokken bij de lokale markt en de mensen. Wat kunt u verwachten?

  • Een team van enthousiaste en betrokken medewerkers
  • Een eenduidige werkwijze
  • Een groter bereik en extra slagkracht door 38 vestigingen
  • Dé speler in de markt die duurzaamheid in marktwaarde vertaalt"

Wilt u meer informatie inzake taxaties, neem dan contact op met onze vakgroep voorzitter: Bert Deen.

Bert Deen MRICS RT

bd@dynamistaxaties.nl
06 52 71 88 65

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie