9374

De diverse vakgroepen kennen de lokale markt in heel Nederland

Kom meer te weten over een van onze vakgroepen

  • Wonen Particulier
  • Wonen Zakelijk
  • Kantoren/Bedrijfsruimten
  • Winkels
  • Logistiek
  • Taxaties

Vakgroep Wonen Particulier

De regionale verschillen in Nederland in de woning- makelaardij zijn enorm en daarom is de vakgroep Wonen Particulier van groot belang. Het delen van deze regionale kennis van 14 marktleiders in de bestaande woningbouw is de basis van het succes van Dynamis en wordt continue geëvalueerd om ervoor te zorgen dat de juiste beslissingen gemaakt worden zodat wij met elkaar kunnen streven naar een uniforme werkwijze.

Vakgroep Wonen Zakelijk

De vakgroep Wonen Zakelijk van Dynamis heeft een groot netwerk onder regionale en landelijke opdrachtgevers in de woningmarkt. Dit zijn ontwikkelaars, bouwers, beleggers, woningcorporaties, overheden en investeerders.

17988
35386

Vakgroepvoorzitter

Maarten Muller

Een sterk landelijk netwerk met regionale kennis

Vakgroep Kantoren / Bedrijfsruimten

De makelaars in de vakgroep Kantoren/Bedrijfsruimten werken samen gebouwen beter en sneller te kunnen verhuren of verkopen. Met een landelijke spreiding hebben onze professionals toegang tot een groot netwerk van beleidsbepalers, gebruikers, eigenaren, ontwikkelaars en bouwbedrijven. Iedere dag delen wij kennis en kunde op het gebied van trends, marketing en juridische zaken.

8463

Vakgroepvoorzitter

Michael Brands

Zowel lokaal als landelijk ijzersterk

Vakgroep Winkels

De vakgroep Winkels biedt diensten op het gebied van huur en verhuur, aan- en verkoop, huurprijsherziening, taxaties, expansie- en contractmanagement en volgt mede in samenwerking met onze gecoördineerde research de sterk wijzigende ontwikkelingen in de retail- en winkelsector.

18004

Vakgroepvoorzitter

Peter Rotteveel

Ook voor de landelijke formules zijn wij regionaal de juiste partner

Vakgroep Logistiek

Dynamis Logistiek bouwt op een landelijke dekking en meer speci ek de aanwezigheid van Dynamis partners op vrijwel alle logistieke hotspots in Neder- land. Binnen de diverse kantoren is een team met specialistische kennis van logistiek vastgoed aan- wezig, de leden van dit team werken nauw samen om onze klanten snel en adequaat te bedienen. Dynamis Logistiek speelt snel in op vragen vanuit de markt en beschikt over uitgebreide kennis van de mogelijkheden van logistieke locaties en objecten. Daarnaast houdt dit team zich bezig met taxaties, beleggingen en huisvestingsvraagstukken op logistiek vastgoedgebied.

Meer weten? Lees meer op de website van de vakgroep logistiek

8450

Vraag naar modern logistiek vastgoed onverminderd hoog

Bekijk online het rapport Sprekende Cijfers Marktscan 2019
8464

Vakgroepvoorzitter

Arjan Rens

Logistieke kennis, landelijk gebundeld

Vakgroep taxaties

Tijdens de bijeenkomsten van de vakgroep wordt regionale focus en landelijke kennis gedeeld.
Op deze wijze ontstaan nationale research rapportages die mede op regionale en lokale kennis zijn gestoeld. Daarnaast worden er standaard taxatierapporten en rekenmodellen ontwikkeld. Via de bijeenkomsten worden de taxateurs direct of indirect op de hoogte gesteld van alle actuele ontwikkelingen binnen het taxatielandschap.

17993
8465

Vakgroepvoorzitter

Bert Deen

Niets is voor de mens als mens iets waard, wat hij niet met hartstocht kan verrichten
9411

Dynamis: Local heroes in heel Nederland

Dynamis
Orteliuslaan 1000
3528 BD Utrecht
030-307 89 00
dynamis@dynamis.nl

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.